Crystal Reports

Crystal Reports Trainingen

Crystal Reports is de wereldstandaard voor snelle en efficiënte rapportage. Met Crystal Reports kunt u in korte tijd rapporten bouwen met een interactieve inhoud. Vrijwel elke databron is hiervoor te gebruiken. We kunnen rapporten publiceren op het web of in vele andere bestandsformaten opslaan. Ook het integreren van Crystal Reports functionaliteit in een eigen applicatie behoort tot de mogelijkheden.

De eerste drie gebruikerstrainingen, die geheel Nederlandstalig opgezet zijn, zijn telkens een logisch vervolg op elkaar. Ze gaan steeds dieper in op de talrijke mogelijkheden van het opzetten van rapporten met Crystal Reports.

Geen database(model) is hetzelfde en daarom is het goed om te weten dat deze trainingen ook bij u aan het bedrijf gegeven kunnen worden. Indien gewenst toegesneden op uw database en specifieke rapportagebehoefte.

De voordelen van een bedrijfstraining (CRBT1) zijn o.a.:

  • in veel gevallen hoeven medewerkers minder ver te reizen naar de leslocatie
  • er zitten alleen andere (bekende) collega's in de klas waardoor de cursisten zich sneller op hun gemak voelen
  • er kunnen gerichte vragen gesteld worden die alleen van toepassing zijn op uw situatie, informatiebehoefte en database

Indien u de training ook nog door ons laat aanpassen (CRMW1) zodat deze precies aansluit bij uw database(model) en opleidingsniveau, dan komt daar nog het voordeel bij dat de deelnemers oefenen aan de hand van hun eigen database(model) en de training dus efficiënter wordt.

Tijdens de training(en) wordt u bijgestaan door een van de zeer ervaren Crystal Reports docenten. U kunt deze docenten ook inhuren als consultant om u op de werkplek te helpen met het opzetten van complexe rapporten.

 

Contact