Crystal Reports

SAP Crystal Reports - Consultancy

SAP Crystal Reports - Consultancy

Klik hier om de informatie over deze training te downloaden.
...huur een Crystal Reports expert in!

Doelstelling

In overleg met u worden de werkzaamheden vastgelegd en wordt een inschatting gemaakt in de doorlooptijd van een project. Bij deze werkzaamheden moet u denken aan: - bouwen van (zeer) complexe rapporten - installeren van server software - op locatie trainen in rapportbouw

Doelgroep

Bedrijven die het opzetten van rapporten of de installatie van Crystal Reports Server willen uitbesteden aan een ervaren expert.

Cursusmateriaal

 Om de werkzaamheden zo effectief mogelijk te maken, moet u er voor zorgen dat er op de overeengekomen data iemand van uw organisatie aanwezig is om netwerk/database specifieke vragen te beantwoorden. U moet overigens rekenen op een beschikbaarheid binnen 2 tot 8 weken. De beschikbaarheid hangt o.a. af van het aantal dagen dat u een SAP Crystal expert wil inhuren. Bij 1 dag lukt het meestal om dit binnen 2 weken in te plannen bij meer aaneengesloten dagen moet u rekenen op een langere wachttijd.

Tijdsduur

Vanaf 1 dag kunt u al een SAP Crystal consultant inhuren. De tarieven zijn inclusief de reiskosten binnen Nederland. Omdat onze consultants vele jaren ervaring hebben met Crystal Reports kunnen zij in korte tijd meer werk verrichten dan wie dan ook!

Kosten

EUR 1250,00 per dag inclusief reiskosten binnen Nederland. Indien u een SAP Crystal Reports docent inhuurt voor een training op locatie (bedrijfstraining) dan is het dagtarief EUR 1450,00 inclusief lesmateriaal, certificaten en reiskosten.

Cursusdata

SAP Crystal Reports - Consultancy - 1 dag
2024 mei
juni
juli
augustus
september
oktober
( Voldoende plaats Voldoende plaats, Bijna Vol Bijna Vol, Vol Vol, Vol Last Minute )
(Klik op de gewenste datum)

Indien u 3 of meer deelnemers heeft voor deze cursus maar hierboven geen geschikte datum kunt vinden, kunnen we in veel gevallen voor u een extra datum inplannen. Neem in dat geval even contact met ons op.

Vervolgtrainingen

Inschrijven

Indien u gebruik wenst te maken van onze SAP Crystal Reports Consultancy diensten kunt u het beste even met ons bellen: 0318-648680 of e-mailen: info@crystalreports.nl Wij nemen dan per spoedig contact met u op om nadere afspraken te maken. Voor algemene informatie over SAP Crystal Reports, of het bestellen van de software kunt u terecht op: http://www.crystalreports.nl
 

Contact